Wikom – Smart kommunikation

Wikom är en kommunikationsbyrå med tydligt fokus på mottagarna. Byrån har funnits sedan 2014, och jag som startade, äger och driver den heter Nina Wiklander. Genomtänkt, kostnadseffektivt och vardagsnära är våra ledord.

Ibland en, ibland flera

Wikom är i grunden ett soloföretag. Det är alltså oftast mig, Nina, ni möter i kontakten med oss. Men det är inte alltid bara jag. När tiden inte räcker till, tar jag nämligen hjälp av andra duktiga och trevliga människor i min närhet. Därför ser jag egentligen inte Wikom som ett soloföretag. 

Bred och mångårig erfarenhet

Jag har arbetat med kommunikation i drygt 20 år – som journalist, med stora evenemang, på fackförbund, i it-branschen,  på pr-byrå och i kommunal verksamhet. Alltid med stort fokus på mottagarna.

När tiden inte finns eller mina kunskaper inte räcker till, har vi mitt fina nätverk – som bland annat består av duktiga grafiker, fotografer, strateger, webbmänniskor, pr-konsulter och skribenter. Tillsammans har vi mycket kunskap att dela med oss av, och kan därför hjälpa till med det mesta inom kommunikationsområdet.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig, om du vill höra mer om Wikom och de tjänster vi erbjuder. Du når mig, Nina, på 0708-12 50 51 eller nina@wikom.se.