Nina Wiklander & Co

Wikom är en kommunikationsbyrå som har funnits sedan 2014. Jag som startade, äger och driver den heter Nina Wiklander. När jag inte arbetar på Wikom, arbetar jag som kommunikationsansvarig i en förvaltning i Göteborgs kommun.

Wikom är i grunden ett soloföretag. Det är alltså oftast mig, Nina, ni möter i kontakten med oss. Men det är inte alltid bara jag. När tiden inte räcker till, tar jag nämligen hjälp av andra duktiga och trevliga människor i min närhet. Därför ser jag egentligen inte Wikom som ett soloföretag. 

Genomtänkt, enkelt och kostnadseffektivt är mina ledord.

Bred erfarenhet

Jag har arbetat med kommunikation i närmare 25 år – som journalist, med stora evenemang, på fackförbund, i it-branschen,  på pr-byrå och i offentlig verksamhet. Alltid med stort fokus på mottagarna och med en grundinställning att inte krångla till saker i onödan.

Mer begripligt

Mer begripligt heter mitt koncept för klarspråkstjänster. Konceptet bygger på kunskap från två kompletterande perspektiv. Den forskningsförankrade språkvetenskapen och det verklighetsförankrade arbetet med att planera kommunikation i offentligt verksamhet.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig, om du vill höra mer om de tjänster jag erbjuder. Du når mig på 0708-12 50 51 eller nina@wikom.se.