Wikom AB – Smart kommunikation

Wikom är en kommunikationsbyrå med tydligt fokus på mottagarna. Byrån har funnits sedan 2014, och jag som startade, äger och driver den heter Nina Wiklander. Genomtänkt, begripligt och effektivt är våra ledord.

Wikom är i grunden ett soloföretag. Det är alltså oftast mig, Nina, ni möter i kontakten med oss. Men det är inte alltid bara jag. När tiden inte räcker till, tar jag nämligen hjälp av andra duktiga och trevliga människor i min närhet. Därför ser jag egentligen inte Wikom som ett enmansbolag. 

Vi kan kommunikation

Jag har arbetat med kommunikation i drygt 20 år – som journalist, med stora evenemang, på fackförbund, i it-branschen,  på pr-byrå och i kommunal verksamhet. Alltid med stort fokus på mottagarna. Och när jag inte har tid, så har vi mitt fina nätverk – som bland annat består av duktiga grafiker, fotografer, språkkonsulter, webbmänniskor och pr-konsulter. Tillsammans har vi mycket kunskap att dela med oss av, och kan därför hjälpa till med det mesta inom kommunikationsområdet.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig, om du vill höra mer om Wikom och de tjänster vi erbjuder. Du når mig på 0708-12 50 51 eller nina@wikom.se.